• Projekt Menedzsment
  • Telek Akvizíció
  • Finanszírozás
  • Tervezés
  • Kivitelezés
  • Értékesítés

A Projektmenedzsment az ingatlanfejlesztési folyamat lelke, amelynek minősége döntően meghatározza egy beruházás sikerét. Szakembereinket változatos erőforrásokkal támogatjuk, hogy minél precízebben és átláthatóbban hangolják össze a telek akvizíciót, a piac- és fogyasztói igény analízisét, a tőkebevonást (magán- és intézményi befektetők), a komplett fejlesztési koncepciót, a banki források felkutatását, a tervezést, a hivatali engedélyeztetést, a kivitelezést, a minőségellenőrzést, az értékesítést és az átadást. Az összehangolt munkának köszönhetően minden projektünk átlátható, és biztonságosan követhető a kezdetektől a sikeres befejezésig.
Vevőink a projektmenedzsment eredményességét elsősorban a határidők betartásában, a kivitelezés minőségében és az ügyfélközpontú kiszolgálásban tapasztalhatják meg.

Munkatársaink ingatlanpiaci tapasztalatuknak köszönhetően ismerik a budapesti és vidéki helyszíneket, az egyes térségek fejlődésének ütemét és irányát, valamint ingatlanpiaci trendjeit, specialitásait. Tapasztalataikat kamatoztatva képesek felmérni egyes régiók piacait, és kapcsolatba lépni a régió szakembereivel. A fejlesztési helyszín kijelölése, a lokáció alapvetően meghatározza vevőink számára az ingatlan jövőbeni értéknövekedési potenciálját. A hatóságokkal szorosan együttműködve biztosítjuk, hogy a szabályozási terv alapján befektetőink számára maximalizáljuk a fejlesztési értéket.

Vevőink számára az ingatlanvásárlásnál a legfontosabb szempont a pénzügyi biztonság. A jól előkészített finanszírozási modellünkben a kihelyezett pénzeket többszörös garancia védi. Egy beruházás során ügyfeleink pénzét elkülönített, zárolt számlán tartjuk mindaddig, amíg a termék el nem készül. Ügyfeleink számára az egyéni lehetőségeket figyelembe vevő, személyre szabott fizetési konstrukciót alakítunk ki.

Finanszírozási modelljeink megfelelnek a biztonságos befektetés és az értéknövelés kettős elvárásának. Befektetőink számára a befektetésük után elvárt hozamot magas színvonalú controlling rendszerünk biztosítja. Egy beruházást úgy valósítunk meg, hogy a projekt értéknövekedésével párhuzamosan több ütemben hívjuk le a forrásokat, biztosítva ezzel befektetőink számára az állandó fedezettséget. A rendszer ellenőrzi, hogy a kivitelezésre mindig a megfelelő mennyiségű pénzt használjuk fel, ezzel garantáljuk bankunknak és befektetőinknek a tőke, a hitel és kamatainak visszafizetését.

Egy beruházás sikeressége elsősorban annak a függvénye, hogy mennyire képes a valós fogyasztói igények kielégítésére. A GreenPoint Consulting egy beruházás megvalósítása előtt részletesen elemzi az adott piaci terület fogyasztói igényeit, ezek változását, majd a tervezési programot ennek figyelembevételével alakítja ki. A tervezés során innovatív tervezési, műszaki megoldásokkal biztosítjuk az ingatlanok legjobb kihasználását, értékmaximalizálását.

 

Az ingatlanvásárlás életünk egyik legfontosabb döntése, ezért személyes konzultáción egyeztetjük ügyfeleinkkel az igényeket. Az épületeink kialakításánál a minőség mellett törekszünk arra, hogy energiatakarékos műszaki megoldásokat alkalmazzunk, a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

A kivitelezés szakaszában a tervek határidőn belüli, első osztályú megvalósítása a cél. A GreenPoint Consulting állandó minőségirányítási rendszert alkalmaz, és folyamatos konzultációban áll az ügyfelekkel, hatóságokkal és a kivitelezővel, ezzel biztosítja az ingatlan minőségét. A kivitelezés során minősített alvállalkozó cégeket alkalmazunk, amelyek a jogszabályi feltételek mellett nemcsak a használati igényt kielégítő műszaki színvonalat biztosítják, hanem megfelelnek a GreenPoint Consulting által támasztott magas minőségi elvárásoknak is. Beruházásaink ütemterv szerinti megvalósítása annak köszönhető, hogy fejlett banki projektfinanszírozási rendszerben dolgozunk, mely pénzügyileg független az értékesítéstől. Minőségirányítási rendszerünk az épületet az átadást követően évekig nyomon követi, biztosítva az esetleges garanciális problémák kezelését. A jogszabályi változásoknak megfelelően épületeink megfelelnek a 21. század legmagasabb szintű elvárásainak. A környezetbarát, energiatakarékos rendszer kialakítását az un. „lakás zöldkártya” tanúsítja.

A fogyasztói igények elemzésén alapuló tervezés, az esetre szabott finanszírozás és az ellenőrzött kivitelezés minőségi terméket eredményez, amely megfelel az ingatlanpiac dinamikus igényeinek és a lakásvásárlók változatos szokásainak is. Az értékesítés folyamatában saját kollégáinkon kívül vezető ingatlanforgalmazó partnereink segítik ügyfeleinket a megfelelő ingatlan kiválasztásában. Tevékenységünk sikerességét igazolja, hogy a kivitelezés megkezdése előtt ingatlanaink 40-50 %-át értékesítettük.

Vevőinket a teljes ügyintézés folyamán szakképzett, tapasztalt kollégák segítik. Személyre szabott ügyintézés keretében egyeztetjük a műszaki tartalmat, és alakítjuk ki a vevőfinanszírozási konstrukciót. Ügyfeleinket megkíméljük a bürokráciától, cégünk biztosítja a teljes jogi hátteret, a szerződéskötéstől kezdve, a birtokbaadáson át a használatba vételi engedély megszerzéséig.